Mötesplat mötesplattsen Välkommen till mötesplatsen för seniorer! I den södra delen av Heby kommun så är vi bredvid Torget i Heby, före detta Torggården. Om ni bor i Runhällen. På Mötesplats Viskafors kan du umgås med andra, fika och delta i resor och olika aktiviteter. Vi har även aktiviteter i Viskafors centrum på måndag eftermiddagar. På Mötesplats Nyfors finns café, datorer och samhällsinformation. Mötesplatsen arrangerar program och aktiviteter i samarbete med lokala föreningar och andra. Med stugor och camping i underbar natur intill Öresunds salta vågor. Färgfullt om sommaren, krispigt klart om vintern. Du kan koppla av till tystnad och havsbrus.

Mötesplats Parkgården. Mötesplatsen i centrala Tillberga. Mötesplatsen är belägen i Parkgården och är öppet för alla. På Mötesplatsen samlas vi för aktiviteter. På Mötesplats Viskafors kan du umgås med andra, fika och delta i resor och olika aktiviteter. Vi har även aktiviteter i Viskafors centrum på måndag eftermiddagar. Sandareds mötesplats är en öppen mötesplats för dig som är senior.

Här kan du umgås med andra, fika och delta i aktiviteter. Mötesplatsen ligger på.

Mötesplats Nyfors

Mötesplat mötesplattsen Var kan jag hämta broddar? Dagvård demens Hälso- och sjukvård. Jordgubbskräm och mjölk Tisdag: Växeln är öppen vardagar Pyttipanna, sås, ägg, grönsaker Dessert:

På Mötesplats Viskafors kan du umgås med andra, fika och delta i resor och olika aktiviteter. Vi har även aktiviteter i Viskafors centrum på måndag eftermiddagar. Välkommen till mötesplatsen för seniorer! I den södra delen av Heby kommun så är vi bredvid Torget i Heby, före detta Torggården. Om ni bor i Runhällen. Mötesplats Parkgården. Mötesplatsen i centrala Tillberga. Mötesplatsen är belägen i Parkgården och är öppet för alla. På Mötesplatsen samlas vi för aktiviteter.

Mötesplats Nyfors - Eskilstuna kommun

Vi erbjuder dig som senior möjlighet till social gemenskap, kulturarrangemang och möjlighet till fysisk aktivitet. Med stugor och camping i underbar natur intill Öresunds salta vågor. Färgfullt om sommaren, krispigt klart om vintern. Du kan koppla av till tystnad och havsbrus. Mötesplats Önnestad anordnar tillsammans med Önnegårdens kök- och restaurang trevliga tillställningar.

Mer om restaurangen och matsedel kan du läsa under.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail