Erotisk kontakt glidmedel apoteket Vi bad tre par testa glidmedel och oljor för Magasinets räkning. Produkterna testades vid RFSU och apoteket känns tillförlitligt och safe. Inte för porrigt. Den funkar både som massageolja och som mer erotisk olja. Bäst är den vid . 16 Stockholm. Annonskontakt - Expressen: Christina Dahlberg. Sexleksaker ger många en större njutning och ett rikare sexliv och finns i många olika färger och former. Allt fler provar på och fastnar för dessa. Våra leveranser. Glidmedel är både bra och skönt att använda tillsammans med sexleksaker, dels för att inte irritera slemhinnorna och dels för att njutningen blir så mycket större. Glidmedel, kondomer, preventivmedel, intimhygiene och produkter för ett ännu bättre sexliv finner du i kategorierna nedan.

Hem / APOTEK / Stimulerande medel . Här är ett vattenbaserat glidmedel för dig som samtidigt vill ha en stimulerande och pirrig . Vattenbaserat glid med Ginkgo, som står för tillväxt, kraft och energi som höjer den erotiska stimulansen. Vi har både vatten- och silikonbaserat glidmedel. Glidmedel kan vara bra vid olika sexuella aktiviteter som under samlag och vid användning av sexleksaker.

Glidmedel är både bra och skönt att använda tillsammans med sexleksaker, dels för att inte irritera slemhinnorna och dels för att njutningen blir så mycket större.

Till NYA HEMSIDAN har jag därför handplockat DET ALLRA BÄSTA inom sexleksaker, glidmedel, erotiska underkläder och sensuella produkter. Jag hoppas. Glidmedel, kondomer, preventivmedel, intimhygiene och produkter för ett ännu bättre sexliv finner du i kategorierna nedan.

Hos Apotek Hjärtat hittar du produkter inom Massageolja. E-handla ur hela vårt sortiment bekvämt online på nätet – snabb och smidig leverans dit du vill.

Afrodites apotek

Tips och råd om underlivsbesvär, preventivmedel och sexleksaker. Handla produkterna direkt och få dem diskret hemskickade, ofta redan dagen efter. Hem / APOTEK / Stimulerande medel . Här är ett vattenbaserat glidmedel för dig som samtidigt vill ha en stimulerande och pirrig . Vattenbaserat glid med Ginkgo, som står för tillväxt, kraft och energi som höjer den erotiska stimulansen.

Sex är oftast förknippat med glädje och lust. Antingen på egen hand eller med sin partner. Här hittar du vårt sortiment av sexleksaker, glidmedel samt hur du  Saknas: erotisk.

Sex & lust

Erotisk kontakt glidmedel apoteket Always Singles trosskydd Trosskydd 28 st Enskilt packade trosskydd.

Du blir endast inloggad på Klubb Hjärtat, inte på dina recept. Det kan också uppstå under andra perioder i livet, t ex när man känner sig stressad. Knipkulor med utbytbara vikter ger såväl stimulering som träning för bäckenbotten. Milt parfymerad ml Mjukgörande rakgel. Elegant vibrator med åtta vibrationsmönster. Vatten- och silikonbaserat Pumplaska.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail